Comicon

KОМуникация Информация КОНтрол
Начална
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • English
eWON® Netbiter LC гейтуей Печат

ГЕЙТУЕИ ЗА ОТДАЛЕЧЕНА КОМУНИКАЦИЯ СВЪРЗВАТ ОБОРУДВАНЕТО КЪМ ЛОКАЛНА МРЕЖА ИЛИ THINGWORX.

Чрез свързването на Netbiter LC гейтуей към машина, устройство или датчик можете да наблюдавате това оборудване в Imageобикновен уеб браузър. Можете да получите достъп до информацията, като влезете във вътрешните уеб страници на Netbiter LC или като използвате вградената ThingWorx свързаност, която ви позволява да виждате данните на живо в ThingWorx.

Възможност за достъп 1:

Преглеждате данни от вашето оборудване, получени посредством локалната мрежа (LAN)
Гейтуеите Netbiter LC са оборудвани с вътрешен уеб интерфейс, който ви позволява да гледате живи данни, записани данни и да получавате аларми от вашата машина. LC гейтуеите са специално предназначени за използване в сигурни затворени локални мрежи (LAN).

Възможност за достъп 2:

Преглед на живите данни в ThingWorx
Netbiter LC се доставят с вградена Plug-and-Play Thingworx свързаност, което ви позволява да създадете "Thing" в ImageThingWorx с няколко щраквания на мишката. В ThingWorx можете лесно да създавате графични табла (Mashups) и да получавате аларми и отчети онлайн.

 

Свързване с оборудването (устройство, машина,..)
Гейтуеят Netbiter LC се свързва надеждно към вашето оборудване чрез Serial RS-232/485, Modbus RTU или Modbus TCP. Вградените I / O портове осигуряват възможност за свързване на сензори и допълнително оборудване към системата.

Две версии: Ethernet и Cellular
Netbiter LC се предлага в две версии: LC310 изпраща данни само през Ethernet, докато LC350 може да използва Ethernet и клетъчна комуникация (3G / GSM / GPRS).

Акценти
Преглеждате данни и получавате аларми от отдалечено оборудване, като влезете във вътрешните уеб страници на Netbiter LC чрез LAN мрежа.

Image

 

 

 

 

Готовност за свързване към ThingWorx
Netbiter LC идва с включен асистент, който улеснява свързването на измерваните параметри от Modbus устройството към ThingWorx. Могат да се използват и готовите шаблони за стотици промишлени устройства, достъпни свободно на www.netbiter.com. Резултатът е, че можете да свържете оборудването си към ThingWorx само с няколко клика на мишката.

Image

 

 

 

 

 

Още информация

 

 

 
< Предишна   Следваща >